2011. október 3., hétfő

Október 12. FÓKATELEP & RASASOUND

A Korai Öröm és colorStar zenészeiből álló zenekartörzs, és Oláh Annamária sokoldalú tehetségének a találkozása új minőséget hozott létre - rock alapokon nyugvó, sajátos stílusú világzenét, amelyben a magyar csujogatós találkozik a bolgár népdallal, a cigány tangó a sanzonnal, a latin ritmusok az afróval.











Biljarszki Emil - billentyűk, gitár; Oláh Annamari - ének; Szalay Péter - gitár; Somogyi Ferenc - basszusgitár; Jócsik János - perka; Csányi Viktor - dob

További információk, meg egy csomó zene-, és videó az együttes honlapján!


A RasaSound zenekart Szende Balázs dobos alapította 2010 márciusában Budapesten. A cél egy stílusokon túlmutató, saját zenei formanyelv kialakítása volt, melynek alapját a pszichedelikus és elektronikus zenék élő hangszerekkel való ötvözése adta. A tagság kialakulása és egymásra hangolódását követően a zenekar közös improvizációkra épülő kollektív zeneszerzés folyamatába kezdett, melynek első kézzelfogható eredménye a 2011 márciusában megjelent Synthetic Nature című kislemez. Ez a közel húsz perces bemutatkozó anyag velős összefoglalója a zenekar megkezdett utazásának és útkeresésének első időszakából.

Vetíteni fog a jólelkű Vj Ártatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése